Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1229.jpg

Kegyeleti könyv LED-es, szolár, poly, 10x7x13 cm, szürke, SSS

Cikkszám: 
DD62927
Fedezd fel a varázslatos világát a Kegyeleti könyv LED-es szolár dekorációjának! Ez a különleges termék nem csak figyelemfelkeltő, hanem barátságos és inspiráló is. A szürke színű, 10x7x13 cm-es könyv formájú dekoráció tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és garantáltan feldobja otthonod hangulatát.

Ez a LED-es szolár dekoráció nem csak szép, hanem praktikus is. A beépített LED lámpák segítségével kellemes fényt varázsolnak a környezetükbe, így esténként is élvezheted a könyv varázslatos világát. A szolár panelnek köszönhetően pedig nincs szükség hálózati áramra, hiszen a nap energiáját használja fel a működéséhez. Ezáltal nem csak környezetbarát, de költséghatékony is.

A Kegyeleti könyv LED-es szolár dekoráció egyedi darabszámban kapható, így garantáltan te leszel az egyetlen, akinek ilyen különleges dekorációja van. Használd otthonodban, irodádban vagy akár ajándékként is, hogy mindig emlékeztessen a szépségre és a kreativitásra. Ne habozz, tedd még szebbé a környezetedet a Kegyeleti könyv LED-es szolár dekorációjával!
Alapanyag:
poly
Szín/illat:
szürke
Termékméret:
10x7x13 cm
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
2 798 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 28 Ft
Hasonló termékek
1229.jpg
Kegyeleti könyv LED-es, szolár, poly, 10x7x13 cm, szürke, SSS
2 798 Ft