Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1645.jpeg

3D fa puzzle, macska

Cikkszám: 
GG148
Fedezd fel a varázslatos világát a 3D fa puzzle-nek, amely nem csak szórakoztató, de inspiráló is! Ez a barátságos játék lehetővé teszi, hogy kreativitásod szárnyaljon, miközben egyedi dekorációt hozol létre. A macska motívummal díszített puzzle darabok összeillesztése igazi kihívást jelent, de a végeredmény minden erőfeszítést megér. A termék egyedi darabszáma korlátozott, így ne habozz, hogy megszerezd ezt a mesés dekorációs elemet!

A 3D fa puzzle nem csak egy egyszerű játék, hanem egy valódi műalkotás. A minőségi fa anyag és a precíz kidolgozás garantálja, hogy a puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A macska motívum pedig életre kelti a dekorációt, és vidámságot hoz otthonodba. A puzzle összeállítása közben nem csak szórakozhatsz, de egyúttal fejlesztheted is a kézügyességedet és a problémamegoldó képességedet. Ez a játék valóban minden korosztály számára ideális!

A 3D fa puzzle egy igazi kincs, amelyet minden dekorációs rajongónak birtokában kell lennie. A macska motívummal díszített darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így egyedi és lenyűgöző dekorációt hozhatsz létre. A puzzle darabszáma korlátozott, így ne habozz, hogy megszerezd ezt a mesés játékot és dekorációt egyben! Használd a kulcsszavakat, mint a dekor és dekoráció, hogy még inkább kiemeld a termék értékét és vonzerejét.
Alapanyag:
fa
Szín/illat:
natúr
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
2 433 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 24 Ft
Hasonló termékek
1645.jpeg
3D fa puzzle, macska
2 433 Ft