Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Blog

Csináld Magad (DIY)
Szűrés törlése
Bloomi

Színek, illatok, újraéledő természet – ha ezek a szavak mosolyt csalnak az arcodra, akkor te is igazi tavaszimádó vagy! De vajon gondoltál-e már arra, hogy az otthonodat is felöltöztetheted ebben a csodás évszakban? Nem, nem csak a nagytakarításra gondolunk, hanem arra, hogy saját készítésű, egyedi asztaldísszel hozd el a tavaszt az otthonodba!

Részletek
Bloomi

Tavasz közeledtével mindannyian vágyunk a frissességre és új kezdetekre, ami tökéletesen tükröződik az otthonunk dekorációjában is. A 2024-es tavaszi dekorációs trendek izgalmas újításokat ígérnek, amelyekkel könnyedén csempészhetünk egy kis tavaszt otthonainkba. Az idei évben a természetes anyagok és a fenntarthatóság áll a középpontban, a hangsúly a környezettudatos választásokon és az újrahasznosított dekorációkon van.

Részletek
Bloomi

Ahogy a naptár lapjai a tavasz felé pörögnek, ideje, hogy otthonunk dekorját is frissítsük. Mi lenne erre jobb módszer, mint egy saját készítésű, stílusos kopogtató, amely minden látogató arcára mosolyt csal? Ha szereted a DIY projekteket és készen állsz a kreatív kalandokra, mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogy te is elkészíthesd a saját, egyedi dekorációd.

Részletek
Bloomi

Ahogy a természet újjáéled és a tavasz első napsugarai beköszönnek, itt az ideje, hogy otthonunkat is frissítő tavaszi hangulatba öltöztessük. Mi lehetne erre jobb mód, mint egy saját kezűleg készített, egyedi és személyre szabott tavaszi kopogtató? Ez a blogbejegyzés lépésről-lépésre végigvezet a tavaszi kopogtató elkészítésének folyamatán, segítve, hogy te is könnyedén megalkothasd a tökéletes ajtódíszt, amely minden vendéget mosollyal fogad. Legyen szó a friss zöld, a bájos rózsaszín, vagy a vidám sárga árnyalatairól, a "Csináld Magad" csomagunk minden szükséges alapanyagot tartalmaz, így neked csak a kreativitásodra lesz szükség. Készülj fel, hogy elvarázsoljuk együtt az otthonod bejáratát!

Részletek
Bloomi

Az ünnepi időszakban a vidámság és a csintalanság keveredik a Grincs történetében. Most bemutatjuk a "Csináld magad" Grincses Kopogtató csomagunkat, amely minden szükséges alapanyagot tartalmaz, hogy saját kezűleg készíthess el egy vidám, Grincs ihlette ajtókopogtatót.

Részletek
Bloomi

Bloomi Karácsonyi Műhely: Lépésről lépésre útmutató a saját ünnepi dekorációid elkészítéséhez

A karácsonyi időszak varázslatos hangulatot kölcsönöz otthonunknak. A fények, az illatok és a dekorációk mind hozzájárulnak ehhez a különleges atmoszférához. Azonban semmi sem hasonlítható ahhoz az elégedettséghez, amit akkor érezhetünk, ha saját kezűleg készítjük el karácsonyi dekorációinkat. A Bloomi termékpalettája számos lehetőséget kínál arra, hogy saját, egyedi dekorációkat hozzunk létre. Lépj be a Bloomi Karácsonyi Műhelybe, és engedd szabadjára kreativitásod!

[...]

Részletek
Bloomi

"Őszi Varázslat Kopogtató" – Készítsd el saját őszi ajtókopogtatódat!

Az ősz nem csak a természetben, hanem otthonunkban is gyönyörű változásokat hoz. Miért ne díszítenénk az ajtónkat is egy kis őszi varázslattal? Ebben a bejegyzésben lépésről lépésre bemutatom, hogyan készíthetsz egy gyönyörű, természetes anyagokból álló ajtókopogtatót.

Részletek
Bloomi

"Egy bögrényi ősz" – Kreatív dekorációs útmutató

Az ősz varázslatos színeivel és hangulatával nem csak a természetben, hanem otthonunkban is elvarázsol minket. Miért ne hoznánk ezt a hangulatot a reggeli kávénk mellé is? Mutatok egy egyszerű, mégis stílusos dekorációs ötletet, amely egy egyszerű bögrével és néhány természetes anyaggal készíthető el.

Részletek
Bloomi

Őszi dekoráció – inspirációk

Ahogy a levelek lassan aranyba és vörösbe borulnak, az őszi hangulat beköszönt a városba. A hidegebb hónapokban sokan érezzük úgy, hogy az otthonunkat is meg kell újítani, hogy passzoljon a kinti változásokhoz. Az őszi dekoráció nem csak a természet szépségét hozza el otthonunkba, hanem egy kis melegséget és kényelmet is.

 

Részletek
Bloomi

A selyemvirágok használata a mindennapokban és az ünnepi alkalmakon is rendkívül népszerűvé vált. Az előnyei között szerepel, hogy tartósak, könnyen kezelhetők és széles körű választék áll rendelkezésre belőlük. A selyemvirágokat számos módon lehet használni, és itt van néhány ötlet, hogyan illeszthetjük be őket az életünkbe.

Részletek
Bloomi

Ahogy beköszöntött a tavasz, sokunknak elkezd forogni a fejében, hogyan tehetné még szebbé otthonát az új évszakra. A dekoráció készítés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy frissítően ható környezetet varázsoljunk otthonunkba. Azonban érdemes odafigyelni, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amelyek eltakarják az otthonunk szépségét. Ebben a blogbejegyzésben bemutatok három olyan hibát, amit elkövethetsz tavaszi dekoráció készítésekor, és adok néhány tippet arra, hogyan kerülhetők el ezek a hibák.

Részletek
Bloomi

Legújabb cikkünkben szeretnénk nektek pár tippet adni arra, hogy hogyan neveljetek otthon sikeresen orchideát.

Az orchideákról a legtöbb embernek kényes, nehezen tartható, különleges, egzotikus növény jut az eszébe. Az igazság ezzel szemben az, hogy a kereskedelemben kapható orchideák nagyon jól tarthatóak lakásban. A legkedveltebb szobanövényekhez tartoznak változatos alakjuk és nagy színgazdagságuk miatt.

A Phalaenopsis, azaz a Lepkeorchidea a legkönnyebben, a legegyszerűbben tartható, virágoztatható fajok egyike. Szinte minden színárnyalatban elérhető fajtái vannak. Ha néhány egyszerű dologra odafigyelünk a tartásával kapcsolatban, kevés munkával sok örömet adhat.

Részletek
Bloomi

Nem csak dekorációkat készítünk hanem eskövők koplett virágdíszeit is.

Részletek