Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!          Hívj minket ezen a számon: +36 30 968 8269

Őszi Varázslat Kopogtató – Készítsd el saját őszi ajtókopogtatódat!

Őszi Varázslat Kopogtató – Készítsd el saját őszi ajtókopogtatódat!

"Őszi Varázslat Kopogtató" – Készítsd el saját őszi ajtókopogtatódat!

Az ősz nem csak a természetben, hanem otthonunkban is gyönyörű változásokat hoz. Miért ne díszítenénk az ajtónkat is egy kis őszi varázslattal? Ebben a bejegyzésben lépésről lépésre bemutatom, hogyan készíthetsz egy gyönyörű, természetes anyagokból álló ajtókopogtatót.

Bloomi
Bloomi

1. lépés: Őszi termések válogatása Kezdjük azzal, hogy összeválogatjuk a különböző őszi terméseket. Gondoljunk itt színes falevelekre, makkra, gesztenyére, vagy akár kisebb tökökre. Válasszunk különböző árnyalatokat, hogy igazán színes és változatos legyen a kopogtató.

2. lépés: Az alap előkészítése Mint alapot egy 20 cm-es szalma alapot javasolunk, ami tökéletes méret az ajtóra és kellően stabil is.

 

3. lépés: Termések felragasztása Kezdjük el felragasztani a terméseket az alapra. Használjunk erős ragasztót, hogy a termések jól rögzüljenek.

4. lépés: Vegyes elrendezés Figyeljünk arra, hogy a terméseket vegyesen helyezzük el, így lesz igazán változatos és természetes a kopogtató megjelenése.

 

5. lépés: Finomítás zuzmóval Az apró réseket, amelyek a termések között maradnak, finomítsuk zuzmóval. Ez nem csak esztétikus, hanem további természetes hatást is kölcsönöz a kopogtatónak.

6. lépés: Az utolsó simítások Végül, de nem utolsósorban, rögzítsünk egy szép szalagot a kopogtató tetejére, amivel könnyedén felakaszthatjuk az ajtóra.

Ezzel az egyszerű, mégis stílusos ajtókopogtatóval az őszi hangulat garantáltan beköltözik otthonodba. Ha nincs időd vagy kedved mindent összegyűjteni, rendeld meg tőlünk a "Csináld magad" csomagot, amiben minden szükséges alapanyagot megtalálsz!

Ha pedig nagyobb kihívásra vágysz, nézd meg EZT a csomagunkat is!