Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!          Hívj minket ezen a számon: +36 30 968 8269

1962.jpeg

Építõjáték, szélerõmû

Cikkszám: 
GG224
Fedezd fel a szél erejét és építsd meg saját szélerőművedet ezzel a lenyűgöző építőjátékkal! Ez a játék nem csak szórakoztató és inspiráló, de segít megérteni a megújuló energiaforrások fontosságát is. A szélerőmű modellépítő készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és részletes útmutatót, hogy könnyedén összeállíthasd a saját működőképes szélerőművedet. A játék segítségével megismerheted a szélenergia működését és rájöhetsz, hogyan lehet a természet erejét hasznosítani a mindennapi életben. A szélerőmű modellépítő készlet ideális választás minden kis építőmester számára, aki szeretne kreatív és tanulságos játékélményt átélni.

Ez a szélerőmű építőjáték nem csak szórakoztató, de segít fejleszteni a gyerekek kreativitását és problémamegoldó képességét is. A készletben található alkatrészek lehetővé teszik, hogy a gyerekek saját elképzeléseik szerint alakítsák és dekorálják a szélerőművet. A játék során a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell tervezni és építeni egy működőképes szerkezetet, miközben élvezik a játék izgalmait. A szélerőmű építőjáték segít a gyerekeknek fejleszteni a kézügyességüket és a logikai gondolkodásukat, miközben szórakoznak és kreatívan alkotnak.

A szélerőmű modellépítő készlet 100 darab alkatrészt tartalmaz, amelyekkel egy teljesen működőképes szélerőművet építhetsz. A készletben található részletes útmutató segítségével könnyedén összeállíthatod a szélerőművet, és a dekorációs elemekkel személyre szabhatod is azt. A szélerőmű modellépítő készlet ideális választás minden kis építőmester számára, aki szeretne kreatív és tanulságos játékélményt átélni. Fedezd fel a szél erejét és építsd meg saját szélerőművedet ezzel a lenyűgöző építőjátékkal, amely garantáltan órákig leköti majd a figyelmedet!
Alapanyag:
NULL
Szín/illat:
NULL
Termékméret:
NULL
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
8 234 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 82 Ft
Hasonló termékek
1962.jpeg
Építõjáték, szélerõmû
8 234 Ft