Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1611.jpeg

Levendula fürdõolaj Magas

Cikkszám: 
KG2559
Fedezd fel a Levendula fürdõolaj Magas, amely egy igazi figyelemfelkeltõ és inspiráló termék a mindennapi dekorációhoz és dekoráláshoz! Ez a termék tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni otthonodat vagy ajándékba adni valakinek. A Levendula fürdõolaj Magas egyedülálló tulajdonságai és változatos felhasználási lehetõségei miatt garantáltan elnyeri a tetszésedet.

Ez a magas minõségû fürdõolaj tökéletesen illik a dekorációhoz és dekoráláshoz, hiszen a levendula illata és színe egyaránt lenyûgözõ. A termék kiváló minõségû összetevõi garantálják, hogy a fürdõolaj kellemes és pihentetõ élményt nyújtson minden használatkor. A Levendula fürdõolaj Magas nem csak a fürdõzés során, hanem akár a szobában is használható, hogy kellemes illatot és hangulatot teremtsen.

A Levendula fürdõolaj Magas egy limitált darabszámban érhetõ el, így érdemes mielõbb lecsapnod rá. Ez a termék tökéletes ajándék lehetőség is, hiszen mindenki örül egy olyan dekorációs elemnek, amely nem csak szép, de hasznos is. Ne habozz, és tedd még szebbé otthonodat vagy ajándékozd meg szeretteidet a Levendula fürdõolaj Magas-szal!
Alapanyag:
üveg
Szín/illat:
narancs
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
3 832 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 38 Ft
Hasonló termékek
1611.jpeg
Levendula fürdõolaj Magas
3 832 Ft