Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1620.jpeg

Mini Duó Habfürdõ Fürdõkristáy S/2

Cikkszám: 
KG3068
Fedezd fel a Mini Duó Habfürdő Fürdőkristály S/2 varázslatos világát, amely figyelemfelkeltő és inspiráló dekorációval teszi még különlegesebbé fürdőszobádat! Ez a termék egy igazi kincs, amelynek minden darabja egyedi és változatos. A Mini Duó Habfürdő Fürdőkristály S/2 egy olyan ajándék, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Ez a termék tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni a fürdőszobád hangulatát. A Mini Duó Habfürdő Fürdőkristály S/2 két különböző illatú habfürdőt tartalmaz, amelyek kellemes és frissítő élményt nyújtanak. A dekorációja pedig igazán egyedi és figyelemfelkeltő, így minden fürdés varázslatossá válik.

A Mini Duó Habfürdő Fürdőkristály S/2 egy limitált darabszámú termék, amelyet érdemes minél hamarabb beszerezni. A kulcsszavak, mint a dekor és dekoráció, garantálják, hogy ez a termék tökéletes választás lesz mindenki számára, aki szereti a különleges és egyedi ajándékokat. Ne habozz, és tedd még szebbé a fürdőszobádat ezzel a mesés Mini Duó Habfürdő Fürdőkristály S/2-vel!
Alapanyag:
üveg
Szín/illat:
rózsaszín
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
3 482 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 35 Ft
Hasonló termékek
1620.jpeg
Mini Duó Habfürdõ Fürdõkristáy S/2
3 482 Ft