Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Cserepes gumi tulipán (6 különböző színben)

Cikkszám: 
404630
5.0

A tavasz közeledtével a cserepes gumitulipán egy fantasztikus dísznövény, amely színes és élettel teli megjelenésével könnyen feldobja az otthonod hangulatát. A gumitulipán rendkívül élethű megjelenésének köszönhetően, mintha egy igazi növényt tartanál a kezedben, de az előnye az, hogy ez a növény nem igényel sok gondozást.

A cserepes gumitulipán elérhető több színben is, így könnyedén kiválaszthatod az otthonodba legjobban illő változatot. A növény öt szép virággal rendelkezik, amelyek a tavasz vibráló színvilágát tükrözik, és kellemes hangulatot teremtenek.

A gumitulipán egy tartós és karbantartható dísznövény, amely nem igényel sok gondozást, és hosszú évekig élvezheted a látványát. A cserepbe ültetett gumitulipán kis mérete miatt bármely helyre könnyen elhelyezhető, és akár asztalra, polcra, vagy ablakpárkányra is teheted.

Ha szeretnéd otthonodat tavaszias hangulatban tündöklő helyszínné varázsolni, a cserepes gumitulipán a tökéletes választás. Vásárolj most egy igazán különleges, élethű és színes gumitulipánt, és add meg otthonodnak a tavasz igazi élettel teli hangulatát!

Magasság: 23 cm
Cserép átmérője: 8 cm
Anyagok: műanyag, vas, gumi.

Raktáron
3 490 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 35 Ft
Hasonló termékek
225.jpg
Cserepes gumi tulipán (6 különböző színben)
3 490 Ft