Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1403.jpeg

Aromagyertya üvegben Harvest Leaves 424 g

Cikkszám: 
8595556467459
Fedezd fel az Aromagyertya üvegben Harvest Leaves 424 g varázslatos világát, amely figyelemfelkeltő és inspiráló hangulatot teremt otthonodban! Ez a gyertya nem csak egy egyszerű dekorációs tárgy, hanem egy valódi élmény, amely elvarázsolja az érzékeidet. A gyertya kellemes illata és a lenyűgözően szép üvegcséje együtt alkotják a tökéletes kombinációt, hogy otthonodat egy igazi oázissá varázsolják.

Az Aromagyertya üvegben Harvest Leaves 424 g egyedülálló tulajdonságai miatt különleges helyet foglal el a dekorációs termékek között. A gyertya illata a friss őszi levelek varázslatos aromáját idézi fel, amely azonnal elrepít téged egy romantikus őszi séta hangulatába. A gyertya üvegcséje pedig egyedi mintával díszített, amely még inkább fokozza a dekorációs hatást. Ez a gyertya tökéletes választás, ha szeretnéd otthonodat egyedi és hangulatos környezetté varázsolni.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy otthonodat egy igazi mesebeli helyszínné változtasd az Aromagyertya üvegben Harvest Leaves 424 g segítségével! A gyertya 424 g-os kiszerelése pedig garantálja, hogy hosszú ideig élvezhesd az illatát és a hangulatát. Használd ezt a gyertyát bármilyen alkalomra, legyen szó romantikus vacsoráról, baráti összejövetelről vagy akár egy pihentető estéről. A dekoráció és dekor szavak használata pedig még inkább kiemeli a gyertya jelentőségét és szerepét otthonodban.
Alapanyag:
paraffin, üveg
Szín/illat:
narancssárga
Termékméret:
424 g
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
5 429 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 54 Ft
Hasonló termékek
1403.jpeg
Aromagyertya üvegben Harvest Leaves 424 g
5 429 Ft