Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Szállítási információk

Áruházunkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóink számára a legkedvezőbb szállítási lehetőségeket biztosítsuk. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt, hiszen az Ön kényelme és elégedettsége a legfontosabb számunkra. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő szállítási módot, és élvezze a zökkenőmentes vásárlási élményt üzletünkben.

Packeta csomagpont és automata: (2-3 munkanap)

990.-Ft (20.000 Ft vásárlás felett ingyenes)

GLS csomagautomata: (1-3 munkanap)

1.350.-Ft

GLS házhozszállítás: (1-2 munkanap)

1.990.-Ft (30.000 Ft vásárlás felett ingyenes)

Foxpost csomagautomata: (1-3 munkanap)

1.190.-Ft

MPL házhozszállítás: (1-3 munkanap)

1.490.-Ft (30.000 Ft vásárlás felett ingyenes)

MPL csomagautomata: (1-5 munkanap)

1.190.-Ft

Személyes átvétel az üzletünkben:

 • A megrendelt árut személyesen is átveheti üzletünkben.
 • Az üzlet címe:
 • 2750, Nagykőrös Világos utca 3.
 • Nyitvatartás:
 • Hétfőtől-Péntekig: 8:00-18:00
 • Szombaton: 8:00-14:00
 • Vasárnap: 8:00-12:00

Termék visszaküldése:

A vásárlói elégedettség kiemelten fontos számunkra, ezért 30 napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget biztosítunk. A visszaküldés egyszerű és díjmentes, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Visszajelzés: Kérjük, jelezze visszaküldési szándékát e-mailben, megadva a rendelésszámot és a visszaküldeni kívánt termékeket.

 2. Csomagolás: Gondosan csomagolja be a terméket a sérülések elkerülése érdekében.

 3. Visszaküldési Kód: Használja a következő kódot a csomag díjmentes feladásához bármely Packeta átvevőhelyen: 90535037.

 4. Visszatérítés: Kérjük, küldjön nekünk egy bankszámlaszámot e-mailben, ahová a termék árát és a szállítási költséget visszatérítjük.

Fontos Információk:

 • A visszaküldési időkeret: a termék átvételétől számított 30 nap.
 • Visszatérítés: A csomag visszaérkezését követően, legkésőbb 10 munkanapon belül kerül folyósításra.

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, olvassa el a GYIK szekciót, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Köszönjük, hogy minket választott, és bízunk benne, hogy vásárlási élménye minden elvárását felülmúlja!

Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket, így a szállítási díjat is. Felhívjuk a figyelmét, hogy ez a rendelkezés nem vonatkozik a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási mód választásával okozott többletköltségekre.