Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1411.jpg

Aromagyertya üvegben Lavender Provence 424 g

Cikkszám: 
8595556456552
Fedezd fel az Aromagyertya üvegben Lavender Provence-t, amely egy igazán figyelemfelkeltő és inspiráló dekorációs elem lehet otthonodban! Ez a gyönyörű üvegben elhelyezett aromagyertya nem csak a szemet gyönyörködteti, de a léleknek is táplálékot nyújt. A Lavender Provence illata pedig garantáltan elvarázsolja az otthonodat, és egy nyugodt, pihentető atmoszférát teremt.

Ez a 424 g-os aromagyertya tökéletes választás, ha szeretnéd feldobni a lakásodat vagy egy különleges hangulatot teremteni egy romantikus estéhez. A gyertya hosszú égési ideje lehetővé teszi, hogy hosszú órákon keresztül élvezhesd az illatát és a meghittséget, amit nyújt. A Lavender Provence illat pedig nem csak kellemes, de nyugtató hatással is bír, segít ellazulni és kikapcsolódni a mindennapok stresszes pillanataiban.

Ez a gyönyörű aromagyertya nem csak a dekoráció része lehet otthonodban, de egyben egy praktikus és hasznos tárgy is. A Lavender Provence illatának köszönhetően segít megteremteni a tökéletes hangulatot egy romantikus vacsorához vagy egy wellness estéhez. A gyertya darabszáma pedig lehetővé teszi, hogy több helyiségben is elhelyezd, így az egész otthonodat áthatja majd a kellemes illat és a nyugodt atmoszféra.
Alapanyag:
paraffin, üveg
Szín/illat:
lila
Termékméret:
424 g
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
5 429 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 54 Ft
Hasonló termékek
1411.jpg
Aromagyertya üvegben Lavender Provence 424 g
5 429 Ft