Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

861.jpg

Csomagolópapír 1x25m sárga

Cikkszám: 
BT63SRLL2GI
Fedezd fel a varázslatos világát a dekorációknak ezzel a lenyűgöző csomagolópapírral! A sárga színével garantáltan felkelti a figyelmet és vidámságot sugároz mindenki számára. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, ez a csomagolópapír tökéletes választás a különleges ajándékok becsomagolásához.

A 25 méter hosszú tekercs elegendő mennyiségben rendelkezésedre áll, hogy számtalan ajándékot becsomagolhass vele. A változatos mintázatai és élénk színei inspirálóan hatnak, így könnyedén teremthetsz egyedi és kreatív dekorációkat. Legyen szó ajándékokról, ajándékdobozokról vagy bármilyen más dekorációs elemről, ez a csomagolópapír tökéletes választás.

A dekor és dekoráció terén nincs jobb választás, mint ez a csomagolópapír. A sárga szín pozitív energiával tölti meg a teret, és vidámságot sugároz mindenki számára. Használj kreativitásodat és alkoss egyedi dekorációkat, amelyek garantáltan elvarázsolják a vendégeket. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, ez a csomagolópapír tökéletes választás a hangulatos és stílusos dekorációkhoz.
Alapanyag:
papír
Szín/illat:
sárga
Termékméret:
1x25 m
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
12 285 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 123 Ft
Hasonló termékek
861.jpg
Csomagolópapír 1x25m sárga
12 285 Ft