Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1113.jpeg

Csomagolópapír craft natúr S/40

Cikkszám: 
DD60437
Fedezd fel a természetes szépséget a csomagolópapír craft natúr S/40 segítségével! Ez a figyelemfelkeltő és barátságos termék inspirálóan hat mindenki számára. A változatos mintázatok és színek lehetővé teszik, hogy kreativitásod szárnyaljon, és egyedi dekorációkat hozz létre. A csomagolópapír craft natúr S/40 ideális választás minden dekor és dekoráció kedvelő számára.

Ez a csomagolópapír nem csak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus is. A termék minőségi anyagból készült, így biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A 40 darabos kiszerelés lehetővé teszi, hogy bőségesen rendelkezz ezzel a csodálatos termékkel, és mindig legyen kéznél, amikor szükséged van rá. Használd a csomagolópapír craft natúr S/40-et ajándékok becsomagolásához, dekorációk készítéséhez vagy bármilyen más alkalmi célra.

A csomagolópapír craft natúr S/40 kulcsszavai: természetes, szépség, kreativitás, minőség, tartósság, megbízhatóság, dekor, dekoráció. Ezek a releváns kulcsszavak segítenek abban, hogy könnyen megtaláld a terméket a keresőmotorokban, és hogy mások is felfigyeljenek rá. Fedezd fel a csomagolópapír craft natúr S/40-et, és hagyd, hogy inspiráljon a dekorációk terén!
Alapanyag:
papír
Szín/illat:
natúr
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
3 413 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 34 Ft
Hasonló termékek
1113.jpeg
Csomagolópapír craft natúr S/40
3 413 Ft