Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Gumi tulipán (barack) ÚJDONSÁG

Cikkszám: 
624275

Bársonyosan simuló barackszín árnyalatban pompázó gumi tulipánunk a természet varázslatát hozza el otthonába. Az élethű kialakítás és a 'Real Touch' anyaghasználat révén ezek a tulipánok nem csupán látványosak, hanem tapintásukkal is hűen imitálják a valódi virágok finom textúráját.

Legyen szó otthoni dekorációról, irodai asztal ékéről vagy szeretteinek szánt ajándékról, ezek a tartós, gondozást nem igénylő tulipánok minden környezetben eleganciát sugároznak. Kiváló minőségükkel és hosszú élettartamukkal nemcsak a szemet, hanem a pénztárcát is kímélik, és megkímélnek a friss virágok rendszeres cseréjétől.

Válaszd ki a tökéletes színt otthonodhoz illően, vagy alkoss személyre szabott csokrot több árnyalat kombinálásával, hogy egyedi és időtálló kompozíciót hozz létre. A barackszínű gumi tulipán egyszerre hozza el a tavaszi frissességet és a meleg, otthonos atmoszférát.

Méretek:

  • Teljes hossz: 34 cm
  • Virágfej hossza: 5 cm
  • Anyag: 'Real Touch' gumi

Az ár egy szál gumi tulipánra vonatkozik, amelyet gondosan csomagolva és védelmezve szállítunk, hogy épségben érkezzen meg Önhöz.

gumi tulipán, barackszín, élethű virágdekoráció, 'Real Touch' virág, otthon dekor, iroda dekoráció, tartós virág, ajándék ötlet, virág csokor, tavaszi dekor.

Nincs raktáron
390 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 4 Ft
Hasonló termékek