Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

638.jpg

Kerti szerszámkészlet, mini S/3

Cikkszám: 
CD523
Fedezd fel a kertészkedés örömét a kerti szerszámkészletünkkel! Ez a mini S/3 készlet minden olyan eszközt tartalmaz, amire szükséged lehet a kerted gondozásához. Legyen szó növények ültetéséről, gyomlálásról vagy ápolásról, ez a készlet mindent megad neked.

A kerti szerszámkészletünk tartalmaz egy minőségi kerti gereblyét, mely segít a levelek és a fű összegyűjtésében. Emellett egy praktikus kerti ásót is találsz a készletben, amely ideális a talaj előkészítéséhez és a növények ültetéséhez. Végül pedig egy kerti ollót is adunk hozzá, amely segít a növények metszésében és ápolásában.

Ezek az eszközök nem csak praktikusak, de stílusosak is. A kerti szerszámkészletünk modern és elegáns kialakítással rendelkezik, így nem csak hasznosak, de szemet gyönyörködtetőek is. A minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon is megbízható társaid lesznek a kertészkedésben.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a kertedet még szebbé és gondozottabbá varázsolhasd! Rendeld meg most a kerti szerszámkészletünket, amíg készleten van!
Alapanyag:
fa, fém
Szín/illat:
natúr, szürke
Termékméret:
NULL
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
5 759 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 58 Ft
Hasonló termékek
638.jpg
Kerti szerszámkészlet, mini S/3
5 759 Ft