Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1156.jpg

Konyhai óra, sült pulyka

Cikkszám: 
KT54
Fedezd fel a konyhai óra varázslatos világát, amely nem csak a figyelmedet kelti fel, de inspirál is a főzés során! Ez a barátságos és stílusos óra nem csak a pontos időt mutatja, de egyben egyedi dekoráció is a konyhádban. A színes és változatos kialakításának köszönhetően mindenki figyelmét magára vonzza, és a főzés közben is mosolyt csal az arcodra.

A konyhai óra nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy igazi inspirációforrás is. Ahogy a percek és órák múlnak, a sült pulyka illata egyre intenzívebbé válik, és a konyhában terjedő finom aromák elvarázsolnak. A konyhai óra segítségével mindig pontosan tudhatod, mikor kell levenni a sütőből a tökéletesen sült pulykát, hogy az ízek és illatok tökéletes harmóniában találkozzanak.

Ez a konyhai óra egy igazi kincs a dekor és dekoráció szerelmeseinek. A színes és változatos kialakításának köszönhetően bármilyen konyhába tökéletesen illeszkedik, és a figyelemfelkeltő megjelenése garantáltan elvarázsolja a vendégeidet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egyedi és stílusos konyhai órával díszítsd otthonodat, és tedd még hangulatosabbá a főzés élményét!
Alapanyag:
mûanyag
Szín/illat:
barna
Termékméret:
NULL
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
4 357 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 44 Ft
Hasonló termékek
1156.jpg
Konyhai óra, sült pulyka
4 357 Ft