Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1627.jpeg

Micro LED-es fényfüzér-köteg, 6 füzér, 20 LED, melegfehér, kültéri kivitel 1,9 m

Cikkszám: 
ML120_WW
Fedezd fel a varázslatos világát a Micro LED-es fényfüzér-kötegnek! Ez a lenyűgöző dekorációs elem nem csak figyelemfelkeltő és barátságos, de inspiráló hatást is kelt bármely helyiségben. A 6 füzér és a 20 LED lámpa együttese egyedi hangulatot teremt, melynek melegfehér fénye tökéletesen illeszkedik a dekor és dekoráció világába.

Ez a fényfüzér-köteg változatos felhasználási lehetőségeket kínál. Használd kerti partikhoz, teraszokhoz vagy akár beltéri dekorációhoz is. A 1,9 méter hosszú kábel lehetővé teszi, hogy szabadon elhelyezd a füzéreket, így bármilyen területet könnyedén feldíszíthetsz. A melegfehér fény pedig kellemes és hangulatos atmoszférát teremt, mely tökéletesen illeszkedik a dekorációhoz.

A Micro LED-es fényfüzér-köteg egy igazán praktikus és stílusos választás. A 20 LED lámpa hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is élvezheted a varázslatos fényjátékot. A kültéri kivitel pedig biztosítja, hogy a fényfüzér bármilyen időjárási körülmények között is tökéletesen működjön. Ne habozz, és tedd még szebbé otthonodat vagy rendezvényedet ezzel a lenyűgöző dekorációs elemmel!
Alapanyag:
mûanyag
Szín/illat:
melegfehér
Termékméret:
1,9 m
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
6 089 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 61 Ft
Hasonló termékek
1627.jpeg
Micro LED-es fényfüzér-köteg, 6 füzér, 20 LED, melegfehér, kültéri kivitel 1,9 m
6 089 Ft