Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1154.jpeg

Mini golf játék fémdobozban

Cikkszám: 
GG215
Fedezd fel a Mini golf játékot, amely egyedülálló módon egy fémdobozban érkezik hozzád! Ez a játék nem csak szórakoztató és kihívást jelentő, de egyben stílusos és dekoratív is. A fémdoboz különleges dekorációval van ellátva, amely feldobja a szobád vagy az irodád hangulatát. A Mini golf játék a tökéletes választás, ha szeretnél egy kis szórakozást és inspirációt vinni a mindennapjaidba.

A Mini golf játék változatos pályáival és kihívásokkal vár rád. A játékban található akadályok és tereptárgyak segítségével próbálj meg minél kevesebb ütéssel bejuttatni a labdát a lyukba. A játék során fejlesztheted a kézügyességedet, a koncentrációd és a problémamegoldó képességedet is. A Mini golf játékban összesen 18 pálya található, így soha nem fogsz unatkozni vele. Legyen szó egy baráti összejövetelről vagy egy irodai szünetről, ez a játék mindig garantáltan jó hangulatot teremt.

A Mini golf játék fémdobozban a tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy akár egy házavató buliról, ez a játék mindig örömet fog okozni. A dekoratív fémdobozban könnyedén tárolhatod és szállíthatod a játékot, így bárhová magaddal viheted. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy kis szórakozást és dekorációt vigyél az életedbe a Mini golf játékkal!
Alapanyag:
NULL
Szín/illat:
NULL
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
5 759 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 58 Ft
Hasonló termékek
1154.jpeg
Mini golf játék fémdobozban
5 759 Ft