Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!          Hívj minket ezen a számon: +36 30 968 8269

1737.jpeg

Szalag fényes textil 40mmx20m metálzöld @

Cikkszám: 
PV119341
Fedezd fel a varázslatos világát a fényes textil szalagnak! Ez a lenyűgöző dekorációs elem nem csak a szemnek gyönyörű látványt nyújt, de inspiráló hangulatot is teremt otthonodban vagy bármilyen eseményen. A metálzöld színével pedig igazán különlegessé teszi a dekorációdat. A 40mm széles és 20 méter hosszú szalag bőséges mennyiségben áll rendelkezésedre, hogy szabadon alkothass és dekorálhass.

Ez a fényes textil szalag tökéletes választás minden dekorációs projekt számára. Legyen szó ünnepi alkalmakról, esküvőkről, születésnapokról vagy akár otthoni dekorációról, ez a szalag mindenhol megállja a helyét. A metálzöld színével varázslatosan feldobja a környezetét, és a fényes felülete még inkább kiemeli a dekoráció szépségét. Használd bátran asztaldíszek, ajándékcsomagolások vagy akár koszorúk készítéséhez is!

A fényes textil szalag nem csak szemet gyönyörködtető, de rendkívül praktikus is. A 40mm szélessége lehetővé teszi, hogy változatos módon használd, és különböző dekorációs elemeket készíts belőle. A hosszú 20 méter pedig elegendő mennyiség ahhoz, hogy több projekten is dolgozhass egyszerre. A szalag könnyen formázható és rögzíthető, így könnyedén alkothatsz vele bármilyen dekorációt. Legyen szó asztalok, falak vagy ajtók díszítéséről, ez a szalag mindig tökéletes választás lesz.

Fedezd fel a dekoráció varázslatos világát a fényes textil szalaggal! A metálzöld színével és fényes felületével igazán különlegessé teszi a dekorációdat. A 40mm széles és 20 méter hosszú szalag bőséges mennyiségben áll rendelkezésedre, hogy szabadon alkothass és dekorálhass. Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy otthoni dekorációról, ez a szalag mindenhol megállja a helyét. Használd bátran asztaldíszek, ajándékcsomagolások vagy akár koszorúk készítéséhez is!
Alapanyag:
textil
Szín/illat:
metálzöld
Termékméret:
40 mm x 20 m
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
3 482 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 35 Ft
Hasonló termékek
1737.jpeg
Szalag fényes textil 40mmx20m metálzöld @
3 482 Ft