Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1686.jpg

Tasakzáró csipesz, kutyás S/6

Cikkszám: 
BC43A
Fedezd fel a kutyás tasakzáró csipeszek varázslatos világát! Ezek a barátságos és inspiráló kis kiegészítők nem csak praktikusak, de egyben stílusos dekorációk is a konyhádban. A kutyás motívumokkal díszített tasakzáró csipeszek változatos és színes kínálatban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő darabot.

A tasakzáró csipeszek nem csak a frissességet és az ízek megőrzését segítik, hanem egyben a konyhád hangulatát is feldobják. A dekor és dekoráció kulcsszavakat felhasználva, ezek a kis kiegészítők tökéletesen illeszkednek a modern és vidám konyhákba. A kutyás motívumok pedig még inkább fokozzák a termék aranyos és barátságos jellegét.

A termékcsomagban 6 darab tasakzáró csipesz található, így elegendő mennyiségben rendelkezel majd a konyhádban. Használd őket a zacskós élelmiszerek, fűszerek vagy akár a kávé vagy tea frissen tartására. A tasakzáró csipeszek praktikus és könnyen használhatóak, így a mindennapi főzés során is könnyedén beépítheted őket a rutinodba.

Fedezd fel a tasakzáró csipeszek világát, és tedd még színesebbé és vidámabbá a konyhádat! A kutyás motívumokkal díszített tasakzáró csipeszek nem csak praktikusak, de egyben stílusos dekorációk is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be a saját készletedet még ma!
Alapanyag:
aluminium
Szín/illat:
színes
Termékméret:
NULL
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
2 433 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 24 Ft
Hasonló termékek
1686.jpg
Tasakzáró csipesz, kutyás S/6
2 433 Ft