Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

5289.jpg

Betlehem, poly, 7 cm, színes, S/10, SSS

Cikkszám: 
DD62324
Fedezd fel a varázslatos Betlehemet, amely garantáltan elvarázsolja otthonodat! Ez a poly anyagból készült, 7 cm magas Betlehem igazi színpompával és részletgazdagsággal rendelkezik. A színes kivitelnek köszönhetően igazán vidám és barátságos hangulatot teremt a lakásban. A csomagban 10 darab Betlehem található, így tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy különböző helyeken elhelyezd őket és így még változatosabbá tedd a dekorációt.

Ez a Betlehem nem csak egy egyszerű dekoráció, hanem egy igazi inspirációforrás is. A részletes kidolgozásnak köszönhetően minden egyes figura életre kel, és elmeséli a karácsonyi történetet. A színek és a formák harmonikus összhangja pedig garantáltan mosolyt csal majd az arcodra. A Betlehemek felállítása és elhelyezése is rendkívül egyszerű, így akár a gyerekek is bevonhatóak a dekorálásba, és közösen alkothattok egyedi karácsonyi hangulatot.

A Betlehemek nem csak a karácsonyi időszakban lehetnek hasznosak, hanem egész évben remekül mutatnak a polcokon, asztalokon vagy akár a kerti teraszon is. A színes kivitel és a részletgazdag kidolgozás pedig garantáltan feldobja a lakás bármelyik helyiségét. Legyen szó akár ünnepi dekorációról, vagy csak egy kis hangulatfokozásról, ezek a Betlehemek mindig jó választásnak bizonyulnak. Ne habozz, és tedd még szebbé otthonodat ezekkel a mesés dekorációkkal!
Alapanyag:
Poly
Szín/illat:
színes
Termékméret:
7 cm
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
8 248 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 82 Ft
Hasonló termékek
5289.jpg
Betlehem, poly, 7 cm, színes, S/10, SSS
8 248 Ft