Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!          Hívj minket ezen a számon: +36 30 968 8269

pont program

Csatlakozz a Pont Programunkhoz és Élvezd a Kedvezményes Vásárlást!

Szerezd meg a Pontokat, És Használd őket Azonnal!

Minden egyes vásárlásoddal aranyat érő pontokat gyűjthetsz, amelyeket már a következő vásárlás alkalmával beválthatsz. Minél többet vásárolsz, annál többet takarítasz meg!

Minden Pont Egyenlő Egy Forinttal!

Képzeld el, mintha minden vásárlásnál pénzt kapnál vissza. Egy pont = Egy forint. Gyűjtsd a pontokat, és nézd, ahogy a megtakarításaid nőnek!

Dupla Pontok Kiválasztott Termékeknél!

Figyelj a különleges ajánlatokra! Bizonyos termékeknél dupla pontokat adunk, így még gyorsabban gyarapíthatod pontegyenlegedet.

Exkluzív Ajánlatok Csak Pontokért!

Fedezd fel azokat a különleges termékeket, amelyek kizárólag pontokért vásárolhatók meg! Ezek az extra kedvezményes termékek kizárólag a pontjaid felhasználásával érhetők el, így még többet spórolhatsz.

Regisztrációs Bónusz: 200 Pont Ajándékba!

Csak egy kattintás a regisztráció, és azonnal 200 pontot írunk jóvá a számládon. Kezdd el a pontgyűjtést már az első pillanattól!

Kapj Meg További 200 Pontot Hírlevél Feliratkozáskor!

Maradj naprakész és kapj plusz pontokat! Iratkozz fel hírlevelünkre, és azonnal további 200 ponttal gazdagodsz.

Exkluzív Előnyök Csak Tagoknak!

Ez a fantasztikus lehetőség kizárólag regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálj most, hogy te is részese lehess ennek az izgalmas pontgyűjtő kalandnak!