Biztonságos vásárlás 30 napos pénzvisszafizetési garancia! Ingyenes szállítás: 14.990-tól Ügyfélszolgálat: +36 30 968 8269

Tavaszi dekoráció készítés: A TOP 3 legrosszabb döntés, amit nem szabad elkövetned!

Tavaszi dekoráció készítés: A TOP 3 legrosszabb döntés, amit nem szabad elkövetned!

Ahogy beköszöntött a tavasz, sokunknak elkezd forogni a fejében, hogyan tehetné még szebbé otthonát az új évszakra. A dekoráció készítés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy frissítően ható környezetet varázsoljunk otthonunkba. Azonban érdemes odafigyelni, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amelyek eltakarják az otthonunk szépségét. Ebben a blogbejegyzésben bemutatok három olyan hibát, amit elkövethetsz tavaszi dekoráció készítésekor, és adok néhány tippet arra, hogyan kerülhetők el ezek a hibák.

Bloomi
Bloomi

 

  1. Túlzásba vitt dekoráció: A tavaszi dekoráció lényege az újjászületés és a frissesség. Azonban nem szabad túlzásba vinni a dekorációt, mert akkor az összhatás kaotikus és zavaró lehet. A túlzásba vitt dekoráció sokkal inkább elvonja a figyelmet az otthonunk szépségéről, mintsem hangsúlyozná azt. Ahelyett, hogy minden helységben túltoltuk a dekorációt, érdemes csak néhány jól megválasztott kiegészítőt elhelyezni, hogy az otthonunk igazán harmonikus legyen.

  2. Nincs összhang az otthonunk stílusával: A tavaszi dekoráció készítésekor gyakran azt a hibát követjük el, hogy nem veszünk figyelembe az otthonunk stílusát. Ezzel azonban pont az ellenkező hatást érjük el, mert a stílusok ütközése zavaró és összevissza hat. A tavaszi dekoráció kiegészítőit tehát úgy érdemes kiválasztani, hogy azok harmonizáljanak az otthonunk általános stílusával. Egy vintage stílusú otthonban például jól mutatnak az antikolt, patinás kiegészítők, míg a modern otthonokban az egyszerűbb, minimalistább kiegészítők illenek a legjobban.
  3. Nincs hangsúly: A tavaszi dekorációban fontos, hogy legyen egy központi elem, ami a figyelem középpontjában áll. Ha minden helységben túl sok apró dekorációs elemet használunk, akkor 

    a hatás elvész, és az otthonunk összességében kaotikus és rendezetlen hatást kelt. Ezért érdemes az otthonunk egyik fontos helységében, például a nappaliban, egy nagyobb dekorációs elemre helyezni a hangsúlyt, mint például egy tavaszi csokorra vagy egy színes párnára. Ez a hangsúlyos elem kiemeli az otthonunk szépségét, és a többi kiegészítő is jobban érvényesül körülötte.

    Ha az otthonunkat tavaszi hangulatba szeretnénk öltöztetni, érdemes odafigyelni ezekre a hibákra, és megfelelően válogatni a dekorációs kiegészítőket. Webshopunkban számos tavaszi dekorációs terméket találhatsz, amelyek segítségével hangulatossá teheted otthonodat. Nézz körül nálunk, és inspirálódj tavaszi dekoráció készítéséhez!