Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!          Hívj minket ezen a számon: +36 30 968 8269

1683.jpeg

Boa 180 cm fekete

Cikkszám: 
BOA-025
Varázslatos dekoráció a Boa 180 cm fekete! Ez a lenyűgöző termék nem csak figyelemfelkeltő, de barátságos és inspiráló is. A Boa egy igazi változatos darab, amely bármilyen eseményt feldobhat. Legyen szó akár egy születésnapi partiról, esküvőről vagy bármilyen más alkalmról, a Boa mindig a középpontba helyezi a dekorációt.

A Boa 180 cm hosszú, így elegendő, hogy bármilyen teret megtöltsön varázslatos fekete színével. Ez a termék tökéletesen alkalmas arra, hogy feldobja a party hangulatát, és egyedi dekorációs elemként szolgáljon. A Boa nem csak a szemnek, de az érzékeknek is kellemes élményt nyújt, hiszen puha és selymes tapintása van.

A Boa a dekor és dekoráció világában ismert és elismert termék. A releváns kulcsszavak, mint a dekor és dekoráció, garantálják, hogy a Boa mindenki figyelmét felkelti. Legyen szó akár egy kis összejövetelről, vagy egy nagyobb rendezvényről, a Boa mindig a tökéletes választás. Ne habozz, és tedd még emlékezetesebbé a következő partidat a Boa 180 cm feketével!
Alapanyag:
toll
Szín/illat:
fekete
Termékméret:
180 cm
Szállítási idő:
4-5 nap
Raktáron
5 593 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 56 Ft
Hasonló termékek
1683.jpeg
Boa 180 cm fekete
5 593 Ft