Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1375.jpg

Élõvirág ragasztó 50ml átlátszó

Cikkszám: 
TF8022311006252
Fedezd fel az Élõvirág ragasztó varázslatos világát! Ez a 50ml-es átlátszó ragasztó nem csak praktikus, de inspiráló is. Képzelj el egy olyan dekorációt, ahol virágokat és növényeket ragaszthatsz bárhova, és azok hosszú ideig tökéletesen megmaradnak. Ez a ragasztó lehetővé teszi, hogy kreativitásod szárnyaljon, és egyedi dekorációkat hozz létre otthonodban vagy akár esküvői díszítéshez is.

Az Élõvirág ragasztóval könnyedén rögzítheted a virágokat és növényeket különböző felületekre, mint például fából készült tárgyakra, üvegre vagy akár textíliára. A ragasztó átlátszó, így nem látszik a felületen, és a dekoráció természetes hatást kelt. A 50ml-es kiszerelés pedig elegendő mennyiséget biztosít ahhoz, hogy számos dekorációs projektet megvalósíthass.

A dekoráció és dekorációkészítés egyre népszerűbbé válik, és az Élõvirág ragasztóval könnyedén csatlakozhatsz ehhez a trendhez. Legyen szó otthonod feldobásáról vagy egy különleges esemény díszítéséről, ez a ragasztó segít abban, hogy elképesztően szép és tartós dekorációkat hozz létre. Ne habozz, próbáld ki az Élõvirág ragasztót, és engedd szabadjára kreativitásodat!
Alapanyag:
NULL
Szín/illat:
átlátszó
Termékméret:
50 ml
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
4 934 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 49 Ft
Hasonló termékek
1375.jpg
Élõvirág ragasztó 50ml átlátszó
4 934 Ft