Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

926.jpg

Gyerek fiú, lány lepkehálóval ülõ kerámia 10x8,5x12cm rózsaszín 2 féle SSS

Cikkszám: 
DD65053
Varázslatos és mesés dekorációval dobd fel a gyerekszobát ezzel a gyönyörű kerámiával! Ez a különleges lepkehálóval ülő figura tökéletes választás minden kisfiú és kislány számára. A rózsaszín színű kerámia 10x8,5x12cm méretével tökéletesen illeszkedik a gyerekszoba polcára vagy asztalára. A termék 2 féle változatban érhető el, így könnyedén választhatsz a két aranyos lepkehálóval ülő figura közül.

Ez a gyönyörű kerámia nem csak egy egyszerű dekoráció, hanem egy igazi inspiráció forrása is. A lepkehálóval ülő figura a szabadságot és a könnyedséget szimbolizálja, ami mindannyiunk számára fontos érték. A rózsaszín szín pedig a gyengédséget és a szeretetet hozza a gyerekszobába. Ez a dekoráció tökéletesen kiegészíti a gyerekek világát, és segít nekik álmodozni és fantáziálni.

Ne habozz, és tedd még szebbé a gyerekszobát ezzel a varázslatos kerámiával! A 10x8,5x12cm méretének köszönhetően könnyedén elhelyezhető bármilyen polcon vagy asztalon. A termék 2 féle változatban érhető el, így akár többet is beszerezhetsz belőle, hogy még változatosabbá tedd a dekorációt. A lepkehálóval ülő figura tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy más különleges alkalmakra. Tedd felejthetetlenné a gyerekek szobáját ezzel a mesés dekorációval!
Alapanyag:
kerámia
Szín/illat:
rózsaszín
Termékméret:
10x8,5x12 cm
Szállítási idő :
4-5 nap
Raktáron
1 848 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 18 Ft
Hasonló termékek
926.jpg
Gyerek fiú, lány lepkehálóval ülõ kerámia 10x8,5x12cm rózsaszín 2 féle SSS
1 848 Ft