Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

1959.jpeg

Jégkocka, focilabdás S/2

Cikkszám: 
CU343
Fedezd fel a legújabb trendet a dekoráció világában a focilabdás jégkockákkal! Ezek a kis csodák nem csak a italodat hűtik le, hanem igazi látványosságot is nyújtanak a partyk és összejövetelek alkalmával. A focilabdás jégkockák különleges és egyedi darabok, amik garantáltan feldobják a hangulatot és elvarázsolják a vendégeket.

A focilabdás jégkockák nem csak praktikusak, hanem stílusosak is. A különleges design és a minőségi anyagok kombinációja teszi őket igazán figyelemfelkeltővé és elegánssá. A partyk és események elengedhetetlen kellékei lehetnek, hiszen nem csak a italokat hűtik le, hanem egyedi dekorációként is szolgálnak. A focilabdás jégkockák a dekoráció és a dekor világában új színfoltot jelentenek, amivel garantáltan kitűnhetsz a tömegből.

A csomagban két darab focilabdás jégkocka található, így tökéletesen alkalmasak kisebb és nagyobb összejövetelekhez is. A jégkockák könnyen használhatóak és tisztíthatóak, így hosszú távon is élvezheted a különleges látványt és a hűsítő hatást. A focilabdás jégkockák ideálisak a sportesemények, születésnapok, baráti összejövetelek és más alkalmak dekorációjához. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egyedi és stílusos jégkockákkal tündökölj a következő partidon!
Alapanyag:
mûanyag
Szín/illat:
átlátszó
Termékméret:
NULL
Szállítási idő :
4-5 nap
Nincs raktáron
4 438 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 44 Ft
Hasonló termékek