Vásárolj biztonságosan a Bloominál, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

5271.jpg

Diótörõ ajándékkal, fejszével, poly, 13,5 cm, piros, zöld, 2 féle

Cikkszám: 
DD63519
Fedezd fel a varázslatos karácsonyi hangulatot a Diótörő ajándékkal! Ez a különleges dekoráció nem csak szemet gyönyörködtető, hanem egyben egy praktikus eszköz is. A fejsze segítségével könnyedén feltörheted a diókat, így garantáltan nem marad el a hagyományos dióevés sem. A poly anyagból készült, 13,5 cm magas figura piros és zöld színekben kapható, így könnyedén illesztheted a karácsonyi dekorációdba. Ráadásul két féle változatban is elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt.

A Diótörő ajándékkal nem csak a karácsonyi dekorációdat gazdagíthatod, hanem egyben egy praktikus eszközt is beszerezhetsz. A fejsze segítségével könnyedén feltörheted a diókat, így garantáltan nem marad el a hagyományos dióevés sem. A poly anyagból készült, 13,5 cm magas figura piros és zöld színekben kapható, így könnyedén illesztheted a karácsonyi dekorációdba. Ráadásul két féle változatban is elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt.

Ha szeretnéd feldobni a karácsonyi dekorációdat, akkor a Diótörő ajándékkal tökéletes választás lehet számodra. Ez a különleges dekoráció nem csak szemet gyönyörködtető, hanem egyben egy praktikus eszköz is. A fejsze segítségével könnyedén feltörheted a diókat, így garantáltan nem marad el a hagyományos dióevés sem. A poly anyagból készült, 13,5 cm magas figura piros és zöld színekben kapható, így könnyedén illesztheted a karácsonyi dekorációdba. Ráadásul két féle változatban is elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt.
Alapanyag:
poly
Szín/illat:
piros, zöld
Termékméret:
13,5 cm
Szállítási idő :
4-5 nap
Nincs raktáron
2 607 Ft
Ha regisztrációval vásárolsz, akkor ennyi összeget írunk jóvá az egyenlegeden: 26 Ft
Hasonló termékek